Rokometaši Celja Pivovarne Laško bodo imeli na gostovanju v Zagrebu izdatno podporo s tribun, mogočen rumeni zid, s katerim bodo lažje dosegli zastavljeni cilj

Rokometaši Celja Pivovarne Laško so na vsakem izmed dvobojev pustili srce na igrišču, nekajkrat bili za garanje na terenu nagrajeni, z zmagama nad zadnjimi zmagovalci Velux EHF Lige prvakov, igralci moštva Vive Tauron Kielce in nemškimi prvaki iz vrst Rhein Neckar Lowna, pa so še enkrat več sedli v srca podpornikov kluba iz cele Slovenije. Trud je bil poplačan, doprinos s tribun pa tisto, kar je dajalo četi Branka Tamšeta dodatno energijo, v najtežjih trenutkih.

gremo-v-zagrebTako bo tudi na dvoboju v Zagrebu, kamor iz Celja organizirano potujejo štirje avtobusi s podporniki celjskega kluba, manjkali ne bodo nepogrešljivi Florijani, zelo veliko pa bo tistih, ki si sami organizirajo pot do zagrebške Arene. „Klubski telefon je začel zvoniti takoj po zmagi nad Kielcami. Vse je zanimalo, kako do kart za dvoboj v zagrebški Areni. Trudili smo se in iskali možnosti, glede na bližino Zagreba pa smo takoj postregli z informacijo o možnosti nakupa vstopnic preko spleta. To je najbolj enostavno, najhitrejše. Glede na dejstvo, da obračun ni na sporedu konec tedna, nismo razmišljali o vlaku, ampak pripravili dve nagradni igri,“ pravi direktor RK Celja Pivovarne Laško, Gregor Planteu in dodaja: „Jutri bodo proti Zagrebu krenili štirje avtobusi, od tega smo enega rezervirali za nagradno igro, izpeljali smo nagradno igro v sodelovanju z našim dolgoletnim pokroviteljem, avtocentrom A2S in še bi lahko naštevali. Zelo se zavedamo, kako potrebna je podpora s tribun, kako pomemben je za naše fante rumeni zid in verjamem, da bo ta v Zagrebu precej mogočen.

Celjski rokometaši se medtem v miru pripravljajo na najpomembnejši obračun skupinskega dela Velux EHF Lige prvakov, po katerem bo jasno, kdo potuje v osmino finala tekmovanja in za koga se ples v najelitnejšem evropskem klubskem tekmovanju zaključuje. Vsekakor bo z glasno podporo s tribun – po neuradnih podatkih naj bi v zagrebško Areno pripotovalo več kot 500 podpornikov slovenskih državnih prvakov – izbrancem Branka Tamšeta, lažje doseči zastavljeni cilj. Vsi, ki bi se jim želeli pridružiti, pa lahko vstopnice kupite na www.ulaznice.hr.