Kapetan RK Celje Pivovarna Laško, Luka Žvižej, ni sprejel ponudbe celjskega kluba in bo po sezoni zapustil Celje

Z Luko Žvižejem se je klub, zaradi dolgoletne kariere in kapetanske vloge v klubu, pogovarjal dlje časa, vse z namenom, da se najde skupni imenovalec za nadaljevanje njegove kariere v RK Celje Pivovarna Laško. V vseh teh pogovorih je bilo predstavljenih več različnih možnosti nadaljevanja njegove kariere v Celju, kot tudi kasnejšega dela v klubu. Žal nobena izmed teh možnosti ni bila sprejemljiva za obe strani, zato se bodo po izteku sezone naše poti razšle.

Gregor Planteu, direktor RK Celje Pivovarna Laško: »Žal se z Luko nismo dogovorili o nadaljevanju njegove kariere v Celju. Po zelo korektnih in dolgotrajnih pogajanjih, nobena ponudba na žalost ni bila sprejemljiva, zato se naše poti ob izteku sezone razhajajo. Verjamemo, da bo Luka še naprej deloval v tem športu, ki mu je gotovo ogromno dal in morda se kdaj v prihodnje naše poti znova snidejo

Po izteku sezone mu bo celjski klub zaželel uspešno nadaljevanje kariere, v skladu s sloganom »Enkrat za Cele, vedno za Cele«, pa bo Luka v Celju vedno dobrodošel.