Invazija navijačev na zadnji dvoboj skupinskega dela Lige prvakov med PPD Zagrebom in Celjem Pivovarno Laško je dokaz več, da je ljudem mar za celjski klub. Zato HVALA, ker ste nas podpirali in nas boste tudi v prihodnje

Takšnega zanimanja za gostovanje ne pomnimo. Celjski klub je imel na dvoboju PPD Zagreb – RK Celje Pivovarna Laško, ogromno podporo sredi zagrebške Arene. Bilo vas je približno 700, slišalo se vas je prek tv sprejemnikov, utišali ste hrvaške rokometne navdušence z uradnim napovedovalcem na čelu. Pokazali ste, da vam srce bije za RK Celje Pivovarno Laško. Dejstva, ki jih ne more nihče izpodbijati, ker to ste preprosto vi, navijaška skupina Florijani, to ste vi številni podporniki našega kluba. Ravno zaradi tega nam je še toliko huje, ko nam ni uspelo doseči zastavljenega cilja, zmagati sredi Zagreba. Želeli smo si, hoteli, se trudili in tudi za vas, pustili srce na igrišču. Ni nam uspelo, a če izgubiš bitko, to ne pomeni, da si izgubil vojno in nas v letošnji sezoni čaka še ogromno bitk za lovorike.

SLK_3889aPred nami je zaključni turnir slovenskega pokala in čaka nas izjemno zahtevna končnica državnega prvenstva. Naredili bomo vse, da ohranimo primat v slovenskem prostoru. Včerajšnji poraz je boleč, način še toliko bolj, iz vsega dogajanja se moramo vsi skupaj veliko naučiti in na vsaki naslednji tekmi dokazati, da smo zelo močni. Močnejši, kot kdajkoli v letošnji sezoni in z vašo pomočjo sposobni zmagati vse tekme do konca letošnje, izjemno naporne sezone. Že sedaj vas vabimo, da si zagotovite svoj sedež v Zlatorogu, da vas bo že na naslednjem dvoboju ogromno, da skupaj spišemo še eno zelo lepo športno poglavje. Z vašo pomočjo nam bo v teh težkih dneh nedvomno lažje doseči zastavljene cilje in odločeni smo, da jih dosežemo.

Četudi je za nami eden najbolj bolečih porazov v zadnjem desetletju, ne bomo vrgli puške v koruzo, ampak se na igrišče vrnili še močnejši, z vašim rumenim zidom pa poskrbeli za fenomenalen zaključek sezone. Za Cele se ne igra, za Cele se ne navija, za Cele se živi!

oglas-končnica-dp